Fredag

Jag lever. Tror jag. Har haft en extremt jävla hektisk vecka här. Knut har fyllt år och jag har kört igång med pluggandet. Det tar lite tid innan man kommer in i det, men nu börjar jag landa och tycker jag har hittat ett bra studietempo. Än så länge hinner jag med och har kontroll på läget. Vad jag däremot borde ta tag i nästa vecka är att hitta någon bra lokal där jag kan sitta i lugn och ro. Var in på Komvux i början av veckan för jag trodde det fanns något studierum man kunde hä sig i, haha. Men tji fick jag. Slutade med att jag satt i deras cafeteria och det gick ju bra i ca tio minuter innan alla elever fick rast. Så jag har faktiskt suttit hemma resten av veckan. På nedervåningen. Instängd på vårat "kontor". Och nog får jag saker gjorda där bara jag ger mig fan på det men det är ändå långt ifrån optimalt när jag har en mammig ettåring på övervåningen. 
Jag har ju blivit tvingad att börja läsa böcker också (det ingår liksom i kursen).  Jag som har saknat det men alltid prioriterat bort det, äntligen säger jag bara! Så än så länge har pluggandet bara varit roligt, hoppas det fortsätter så!
 
I onsdags fyllde ju alltså Knut år. Han blev firad av oss i familjen också kom farmor, farfar och gammelfarmor hit. Resterande släkt och vänner kommer i helgen. Vi kom ju på att tårta är förjävla dyrt egentligen, iallafall om man behöver köpa flera stycken. Så hör och häpna; imorgon är det jag som ställer mig och bakar tårta själv för första gången i mitt liv. Om jag inte var vuxen innan blir jag det garanterat imorgon alltså ;p
 

Finaste ettåringen <3 Självklart fick han en egen tårtbit på födelsedagen.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp