Fredag

Idag har jag haft så mycket att stå i så hälften vore nog. Var in på sportaffären och letade efter en jacka, men hittade ingen :( dragkedjan på min vinterjacka har pajat så jag är lite smått panikslagen efter en ny. Efter det var jag och Meya in på Maxi och handlade en massa onödiga julprylar och lite käk.
Det blåste en aning idag märkte jag, Meya tyckte inte det var speciellt roligt. På vägen till bilen kunde hon knappt andas och i vindbyarna såg hon alldeles livrädd ut stackarn. Huga.
När jag skulle öppna min bildörr flög dörren upp i hundraåttio knyck rakt i ansiktet på mig, kändes som världens jävla käftsmäll, och det var det väl också. Av en jävla bildörr.. Helt hundra på att jag skulle få fläskläpp, tog ett tag innan känseln var tillbaka, men verkar faktiskt ha klarat mig.

Sista jag gjorde var att fara förbi systemet för att köpa lite rödvin åt min kära karl, och nu sitter man äntligen här när barnen har somnat med alldeles för mycket lasagne i magen. Men gott var det :p nu blir det tv resten av kvällen.

Trevlig fredagkväll, vad ni än gör :)


| | Kommentera |
Upp