Torsdag

Nånting har uppenbarligen hänt. Kan det vara nån jävla pollenallergi jag gått och dragits med hela våren, att det är därför jag har varit så satans trött? Som över en natt har det där bara ändrats, jag är hur pigg som helst nu och har till och med börjat kunna se fram emot saker, planera in lite i kalendern utan att allt känns meningslöst och motigt att göra.

Idag var jag först ut och hämtade Lilja i älandsbro där hon sovit hos sin pappa natten till idag. Åkte hem och käkade mat och sen hämtade vi upp brorsan och åkte ut till stranden. Sämsta tänkbara dag, 17 grader i luften och blåste svinkallt, men Lilja var nöjd med att få inviga nya badräkten iaf :) jag doppade åtminstone fötterna..
Efter det åkte vi till Linnea och fikade bananmuffins, sen var det bara att åka hem och lägga Meya som var jätte trött. Kockade lite potatis och lax (plus marlådor som åkte in i frysen) och båda tjejerna åt upp allt, Meya åt till och med morötterna.

Har sen halv sju försökt lägga Meya för natten men hon var inte på det humöret alls så till slut satte jag mig och lekte med bägge tjejerna inne på Liljas rum. Läste sagor och sjöng sånger och sen vid halv nio testade jag ge Meya en ny flaska välling och vips, så sov hon.
Har fram tills nu sprungit runt och lekt kurragömma med Lilja som jag lovade att göra efter att lillasyster hade somnat. Hade ju ingen aning om att det skulle bli så sent..
Nu sover även hon och jag som borde vara helt jävla död (jag känner ju lixom migsjälv) har energi kvar till att kanske börja sortera kläder i klädkammaren, eller köra ett träningspass kanske?

Som sagt, nåt har hänt. Jag mår bra igen och det var fan på tiden.

Allmänt | | Kommentera |
Upp